Och allt skall vara kärlek

Och allt skall vara k rlek Det r inte bara l ngtan efter henne som g r att jag rastl st r r mig genom den sovande staden det r ocks detta det andra som jag m ste formulera Att jag r son till min far att jag r son till min mo

Det r inte bara l ngtan efter henne som g r att jag rastl st r r mig genom den sovande staden, det r ocks detta, det andra som jag m ste formulera Att jag r son till min far, att jag r son till min mor Att min skuld m ste sonas och att jag m ste v nda tillbaka i ber ttelsen och b rja om fr n b rjan Allt r k rlek Allt r att f rlora sig sj lv och terskapa den manDet r inte bara l ngtan efter henne som g r att jag rastl st r r mig genom den sovande staden, det r ocks detta, det andra som jag m ste formulera Att jag r son till min far, att jag r son till min mor Att min skuld m ste sonas och att jag m ste v nda tillbaka i ber ttelsen och b rja om fr n b rjan Allt r k rlek Allt r att f rlora sig sj lv och terskapa den man var t nkt att bli.Kristian Lundberg jobbar inte l ngre p Yarden, omst llningsplatsen i Malm hamn som han skildrade i romanen med samma namn Nu bor han ist llet i en l genhet med utsikt ver sin gamla arbetsplats och rannsakar sig sj lv Han r inte s ker p om den bok han skrev var den han egentligen ville skriva Han undrar om han n gonsin kommer att sluta fred med sitt f rflutna.Och s r det k rleken Hur kan man beskriva n got s oerh rt, s omv lvande ven om det verkar om jligt tycks han ha f tt en andra chans r det m jligt att v nda tillbaka, att gottg ra det onda man en g ng gjort

  • [PDF] Och allt skall vara kärlek | by ↠ Kristian Lundberg
    322 Kristian Lundberg
Och allt skall vara kärlek

  1. Kristian Lundberg is a Swedish author and journalist His first title as an author was published in 1991, Genom september Through September and since then he has written over 20 books His novel Och allt ska vara k rlek And everything should be love was awarded with the Swedish Radio Novel Prize, and before that he is the recipient of several awards such as the Ivar Lo Prize and the Aniara Award.The poetry book Job was nominated for the August Prize in 2005 In 2013 he was awarded with the Signe Ekblad Eld prize for his authorship and in 2014 he recieved the Lars Ahlin Award.

735 Reply to “Och allt skall vara kärlek”


  1. this book is a really intense and powerful read a continuation of yarden , which focuses on love, which kristian lundberg writes really well aboutis book is recommended for people who like class journeys and working class literature, from one of the richest countries in the world.


  2. Jag sugs in i Kristians prosa Det g r liksom inte att sluta l sa, allt flyter p och hans s tt att hela tiden ta texten vidare g r att jag som har sv rt att sitta still g r just det Jag har sett Yarden som monolog och jag har l st En hemstad B da var oerh rt bra och gripande Mycket i denna bok r dock samma typ av upprepningar och i slut ndan faller betyget tyv rr pga det.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *